Onze werkwijze met opleidingen

Voorafgaand aan het nieuwe studiejaar worden er op de opleidingen pasdagen georganiseerd waar de student (eventueel met ouder(s)) wordt verwacht, zodat ze uiteindelijk passende kleding ontvangen.

Het is dan ook van belang dat de student op deze dag aanwezig is. Wanneer en waar dit is kunt u vinden onder het kopje 'pasdagen' op deze site. In principe zal dit ook worden gecommuniceerd via de opleiding. Na het pasmoment ontvangt de student een factuur, waarin staat aangegeven tot wanneer er gewijzigd of geannuleerd kan worden. Vervolgens worden de pakketten samengesteld en zorgen wij ervoor dat deze vóór aanvang van het nieuwe studiejaar worden verzonden, naar het door de student opgegeven adres. 

LET OP: onbetaalde pakketten zullen niet worden opgestuurd! 

Bedrijfskleding bedrukken voor elk beroep!

Bedrijfskleding of werkkleding bedrukken voor je personeel zorgt er niet alleen voor dat je personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters worden vaak bedrukt met het logo van het bedrijf. Laat je bedrijf opvallen en maak reclame met bedrukte bedrijfskleding.

Laat je inspireren in de showroom van Hooghuis Sportservice!

Kom langs!